Dobar dan.
Postovana gospodo, zaista nemam protiv nicijeg misljenja o bilo kojoj klimi jer kada je nesto lose to treba otvoreno reci jednako kao i kada nesto zaista dobro.Ono sto je mozda "malo" ruzno i gde sam se licno osetio prozvanim ( subjektivno misljenje ), to jeste cinjenica da sam recimo ja pre neki dan u svom opisu klime koju ja koristim ( midea mission 12 ) , ispisivao ovde potpune lazi i neistinite cinjenice ???Naime, na osnovu ovde prezentovanog loseg iskustva korisnika Z.Silica sa njegovom Midea klimom ( ne znam model ali nije ni bitno ) , stvarno ispada da sam ja pre par dana sve ovde slagao i ispisivao neke bajke o midea mission klimi???Briga mene bas za Mideu mission klimu zato sto je ja koristim pa je ona kao najbolja sto je cita glupost ako neko tako nesto moze i da pomisli, ali postovana gospodo treba biti pre svega covek, realan covek a narocito posten i pred sobom i pred Bogom covek , pa ispisati ovde stvarno stanje i zapazanja za neku odredjenu klimu.Svakom' na cast i volju sta ce i na koji nacin o nekoj klimi ovde pisati.Ljudski i najiskrenije sam sva svoja zapazanja ispisao bas onakva kakva jesu, a u priv.porukama sa g-dinom Jozzom , ispisao cak i detalje koji i nisu vezani za ovu materiju, izvinio se za nekadasnje nesuglasice, zatrazio savete, zahvalio se za iste ali i za neke nove predloge jer sam u odnosu na njega laik za klima uredjaje.Najaveci razlog jeste taj jer sam misljenja da se radi o vrlo cestitom i korektnom coveku, meni je to sasvim dovoljno.Sve dalje , svakom' na volju.Naravno, verujem da je to i poenta svacijeg bitisanja na ovoj temi, izneti licno iskustvo ali i zatraziti pomoc od iskusnijih i vecih znalaca ali pravih , nije sramota to priznati.Pozdrav svima.
da budem iskren ne vidim gde si se ti nasao prozvan? niko nije tvoje misljenje ovaj put doveo u sumjnu, cak su i komentari bili takvi, sto mozes i sam da se uveris na temi, nije nista obrisano. isto tako i uslovi rada nisu ni blizu isti, i to svakako treba da utice na odabir uredjaja, kao i velicina prostora. tvoje iskustvo je bitno kao i iskustvo bilo koga drugog ko koristi klime za grejanje i dragoceno za nove korisnike koji ce na osnovu procitanog svako za sebe ponaosob doneti krajnji sud. na stranu sve nesuglasice koje su bile u proslosti dok si pisao utiske a klima je bila u kutiji, sad je skroz drugacija prica i sto se mene tice kao sto sam i pre neki dan prokomentarisao, pozitivno i dragoceno kao i iskustvo svakoga od vas/nas. zato ne vidim razlog za ovakve postove gde se osecas prozvanim, posto nisi, a veruj i da bar ja, nisam u fazonu, neka komsiji crkne krava, meni je drago kad su ljudi zadovoljni i kad im sve lepo funkcionise, kako god se taj uredjaj zvao....