starv
Član broj: 337975 Poruke: 1 *.dynamic.vipmobile.rs.
|
Ja sam odradio jedan CMS paket i okačio ga na github, ali sam raskinuo sa tim identitetom, još uvek postoji, ali ne bih ga reklamirao... možda nastavim sa radom i proširivanjem paketa... ali nigde tu nema para...
I meni je ovaj forum pomogao kad sam bio u krizi. Kupio sam auto na osnovu vase motivacije... ali realno živim bedno, psih. bolesnik i slično. Imam pozitivan stav ali ne umem u realnosti da funkcionišem.
Ta forex berza nije baš kladionica ali slično je...postoje ipak neka pravila, koja ako poštuješ možeš da zaradiš, ali trebaju ti sredstva, što više kapitala, manji je rizik od gubitka, tako funkcioniše...
programiranje, da, forex, da, video klipovi ne, već sam pravio i izblamirao sam se...
rudarenje bitcoina, ne... jedan drug me ubedjuje, ali neće mu upaliti, nije moj fazon, linux, da...
stvarno ne znam, mislio sam, super ide zima, puno slobodnog vremena, nešto ću da radim i da uživam, ali djavola...
Devojka, ne... imam neku staru vezu, sad se samo po nekad dopisujemo, to mi je dovoljno.
|