Citat:
nenadovic85:
Ja sam više za ortogonalno projektovanje, jednostavnije je.
Nego da nastavim u svom istraživačkom duhu. Tih 8 paralelnih svetova se dodiruju međusobno samo po jednoj dimenziji - pravoj. Ali za prelazak iz jednog u drugi potrebna je nulta tačka. Kad nađemo tu nultu tačku negde u našem realnom svetu, onda je moguće preći u drugi paralelni svet. A obzirom da sam vernik, sumnjam da je Bog bio baš toliki namćor pa da nam tu tačku turi negde na nekoliko svetlosnih godina daleko. Ja pak mislim da je tu, negde na Zemlji.
A zasto bi bilo na zemlji.
Po cemu su to zemljani razliciti od tamo nekih drugih neZemljana.
Ko kaze da samo na ovoj planeti postoji zivot ?
Mozda ga ima na hiljade drugih svetova.
To sto mi ne znamo ne cini nas jedinstvenima. Samo nas cini samima dok se drugacije ne dokaze ili pokaze.
Citat:
nenadovic85:
Znači crno-belo, nema ništa između. Univerzum je mnogo složeniji nego što se nekad mislilo. Probaj da definišeš ta dva "stanja". Pakao na zemlji, raj na nebu? A jel tako? Vera kaže da Bog sve oprašta i svi idemo u Raj. Nemoj da spinuješ i da se raspravljaš sa mnom, meni iskreno nije bitno ko je u pravu, jer znam da sam ja. :)
Šalu na stranu. Ne možeš biti dobar ili loš, možeš biti samo jedinka sa svim svojim stanjima. Idem da spavam, a ti smisli nešto racionalno.
U tome i jeste fazon sto je mnogo slozeniji nego sto mi sada znamo o tome.
Nekad su ljudi izmisljali svasta da objasne prirodne pojave, kao sto je munja, kisa sneg.
Mislili da bogovi zive na Olimpu. Danas nauka objasnjava.
Lobotomija je bila sasvim normalna a danas bbbrrrr, sama pomisao na to uzasava.
Upravo to sto BL kaze sve je u oku posmatraca, a ima malo i do nas samih.