Ma čovek je zmaj , radi vodu , pločice , betonazu , krovove ( ovo zadnje ponajbolje ) a nijedno od toga mu nije zanimanje .
Ne dao Bog da vam skorije zatreba majstor po bilo kakvom osnovu , ( još kad se radi o maloj površini kao ova ) ja sam lakše došao do 2 profesora sa instituta Dedinje nego što bi do profesionalnog keramičara u Kraljevu .
Svakakve sam odgovore dobijao , " mogu da ti radim pločice ali za kadu nadji vodoinstalatera " , " mogu da ti izvadim kadu ali ako nije podzidana " mogu da dodjem da pogledam ovih dana ali nisam slobodan do jula meseca . . . . . . . Ja ih sve razumem , ja ovo ne BiH radio nikome za novac jer ne bi znao kako da obračunam
Ko nije držao fiberku u malom prostoru ne zna šta je muka ( ludnica od prašine iako sam koristio usisivač ).
Naći ću načina da mu se oduzim , nešto merkam kad dodje od alata ( crni parksaid ) za mene pa ću da dupliram i za njega .
Interesantno , pre 7 dana sam izbacio sav šut uredno dzakiran i niko ga ne dira a sinoć ( oko 22h ) sam na isto mesto izneo kadu i nogare i jutros u 6h je više nije bilo ?
[Ovu poruku je menjao eeestablishment dana 04.03.2024. u 13:34 GMT+1]
Buraz , ajmo u kafanu
Čekaj Buraz da pitam ženu
Posle 5 min . . .
Ma ko joj jebe mater IDI TI !