Citat:
luka.l:
Kao da se on pita kako ce da izgleda i sta ce da radi.......(btw, zato mu je pratnja bila za medalju.... ;-)
Naravno da se ne pita ali svako moze makar malo da ucestvuje u SVOM stajlingu...
Sto se tice pesme "Lane moje" mogu da kazem da je jedna izuzetno kvalitetna pesma i mislim da ima velike sanse (profesija mi omogucava da se razumem u muziku). Uopste nije plagijat kako neki misle jer sam i onu "originalnu" verziju cuo. Ako je pesma u istom tonalitetu (a to bira pevac jer mu taj tonalitet odgovara), ako temu izvodi isti instrument (pokusajte zamisliti onaj karakter muzike uz violinu ili gitaru :-( i ako je atmosvera ista (a to je samo zbog instrumenta), ne treba da znaci da je pesma ukradena. Po zakonu je dozvoljeno cak i tri takta da budu identicna (ukradena) iz bilo koje pesme a da nebude plagijat... U svakom slucaju i da je gora pesma ja navijam za svoju zemlju!
Sto se tice gospodina koji ne gleda Pink i samim tim misli da ne slusa losu muziku mislim da gresi (pokusavam biti kulturan). U narodnoj muzici mozes i te kako naci kvalitetnu muziku, vrednu paznje (naravno da ima i s*anja koja treba ignorisati). Sem narodne, sta fali Amadeusu i slicnima, a tog lika bih voleo da vidim kada se bude zenio sta ce se slusati... Pozdrav