Pozdrav, pravim novi raspored u spavacoj sobi, tako da bi sada izmedju zidova na jednom uzem delu bio americki plakar.
Dimenzije, tj. sirina izmedju tih zidova je 1.70m. Moj trenutni plakar u sobi je dubine 35 cm, i nalazi se u drugom delu sobe, i bio bi izbacen.
Mene interesuje sledece kolika je orijentaciona cena americkog plakara, znaci sirine 170 cm i dubine 35 cm, sa nekim normalnim rasporedom polica unutra, jos nemam nikakvu preciznu projekciju, cisto da vidim isplati li se uzimati ga.
Ono sto mi je bitno, i sto mi se svidelo na jednom americkom plakaru je spoljasnja halogena rasveta, za diskretno osvetljenje, evo fotke
znaci americki plakar sa pod obavezno halogenom rasvetom spolja, posto mi se to mnogo svidja
Drugo pitanje je da li se uopste isplati na tako uskom americkom plakaru stavljati klizna vrata, ili je najbolje staviti ona klasicna? I koliko sistem klizinih vrata posukpljuje orman?
I trece pitanje, da li je uopste moguce prodati stari plakar star jedno 20 godina, sirok je oko 180 cm, a dubok 35 cm.
Bilo bi u fazonu daj sta das, samo da ga ne bacim u djubre dzabe, valjda bi nekom to drvo od koga je napravljen moglo da koristi. Evo fotke kako izgleda
Nadam se da ce neko imati odgovor.