Citat:
Sudeci po ovome, sto ih vise unistavas, to su agresivniji. Moje strsljenove nikada niko nije unistavao, pa se oni uopste ne uzbudjuju kad im se ljudi motaju na pola metra od gnezda.
Ne mozes generalizovati a pominjes samo svoj slucaj.Strsljenovi u krusci za koju niko ne zna koliko je stara od starosedeoca je sada puna strsljenova
i niko i ne obraca paznju na nju.Kada pocinje da smeta a daleko od svih,pa onog momenta kada ti gori svetlo i napadaju po ljudima za stolom.Sto se tice
isekata i unistavanja od strane strsljenova,koji su to?Oko njih ima dosta dok udaraju u neonke.
Da temu podignemo na visi nivo,a za to se moras potruditi da slikas svoju ekipu i to leglo na 1m,glupo je da polemisemo wikipedije kada imamo licna
iskustva i dodire za razliku od onih koji daju pluseve a nisu ni videli strsljena.Moju sliku sa drvetom si video.Da nije samo to,bio sam i oko 12h nocu
da oslusnem i vidim tu aktivnost o kojoj ti pricas.Nema je.Cuje se tek po neki i to visoko kako prelece,ali ne aktivnost celog drustva.
Kada je hladnije kao prosle nedelje sa jutarnjom 10c,nema ih maltene uopste.Sledeca nedelja ce biti detaljnija,kamera za nocno snimanje na stapu
od 3m,ili fiksirana preko dana i snima aktivnost.Imam nesto slobodnih dana pa cu imati vremena za malo detaljniju raspravu.Ti izgleda zivis tu gde su
strsljenovi pa ti nije problem kao meni,da gulim 130 km od Beograda.Kao i uvek,od mene posten predlog kada se dohvatim neke teme.
Samo licni ARGUMENTI,pusti internet izvore.Moze?
p.s.Sto se tice obelezavanja mesta pogibije strsljenka,pa zar mora nevin da strada?
"Narod koji ne poštuje žrtve svojih predaka osuđen je na ponovno stradanje"