Citat:
bgdteam..: Pozdrav svima
Da li je jos neko ima ovakvih problema sa CDI-em
Zanima me da li moze da se nabavi od nekog drugog proizvodjaca neki kvalitetniji CDI koji moze da pase na ovaj skuter
e bracela, u potpunosti te razumem...ja imam istih problema ali samo po jacim vrucinama.... treba da se menja cdi (ja naravno jos nisam zgrabio vremena za tu operaciju) i stavi po mogucstvu od kymca, slicni su...to ti je oko 100-tinak jevreja...ako si u okolini NS-a idi u Temerin u servis, ljudi bas znaju znanje (bar iz price sa njima)... ALI... iz gore navedenog texta ces videti da ces mozda sa novim cdi-em da zabodes i blokadu...tako da se treba jos o tome raspitati...
nego, kad smo vec kod brzine, sprint_user, svaka cast da izvuces toliko.... samo pazite ljudi, hladno je, uhvatila me je promaja i zatvorila mi levo oko!!!! naravno sve je to od "kvalitetne" kacige... tako da ja vec razmisljam da parkiram motoric u garazu i vozam se samo po komsiluku preko dana...
e, da, jos nesto, proradio adrenalin i po prvi put... :-) mogo sam se skucati na putu... uhvati me pljusak pre neko vece, i od jednom oslepeo od reflekcija sa vizira kacige.... jako je*eno iskustvo... preso sam u levu traku, jer nisam nista video od farova kola koja su mi dolazila u susret... a ja naravno picio 75 :-}
tako da....nije sve jedno :-)
have a safe ride...
A za KUMA televizor :-)