Citat:
dulsrules: Imao cukanje veceras. Frontalno ali sporo se vozilo. Led sneg i neocisceni putevi u sred Beograda - uzrok. Treba uzeti:
Farovi novi - cena ?
Nosaci branika polovni - cena ?
Nosaci farova ili sta je vec potrebno za ugradnju istih - cena ?
Neki otpad na kom ima ovih stvari ? Preporuka?
Dobar limar, Beograd, da ne sabija sa cenom. Treba blago peglanje haube i jos blaze peglanje desnog krila. I da se upakuje ovo sto kupim. Sutra slike kada se ugrejem :D
E..ja sam prosle godine zabo nekog matorca sa Samarom na semaforu u kuku
Ono...u prvoj..samo sto sam krenuo..e sad..da li je on zakocio..ili nije ni krenuo..nemam pojma,a nije ni bitno :)
Naprsli mi farovi i iskrivio se branik (srecom..limarija nije ni pipnuta,ne znam kako..ali nije)..pokidala se dva plasticna "kruga" na braniku kroz koje ide sraf kad se pricvrscuje za nosac na karoseriji,jedan nosac se iskrivio i otkacio se branik sa leve strane na kraju..tamo ispod ruba..
Tada sam zvao Voju Japanca (Cukaricka Padina preko puta (iza) Porshea Ada) i trazio mi je
100 EUR za 2 fara i branik,novo naravno.
Medjutim..kako je vreme prolazilo :) nabudzimo

kum i ja branik..i taj nosac nekako ispravimo..ne provaljuje se nista..branik skroz utegnut!
A farovi..pa planiram da ih kupim jednog dana :) a do tada..desni je imao jednu liniju,pa je ove zime dobio jos koju,a levi je izlepljen dvokomponentnim Bizonom,jer se raspao kad smo ga vadili,kad smo namestali branik :)
Ali super se drzi,ozbiljno..jedino sto je ruzno sto se vidi onaj lepak..malo je potamneo
Ma..cim bude viska para...uzimam farove,a mozda i branik..videcu,uglavnom gore ti je cena za (nove) farove i branik,kapiram da na otpadu moze da bude samo skuplje i to 20 god. staro.
Pa da..znam kad sam kupovao stopaljku..vise su mi para trazili za polovnu,nego sto sam platio novu kod doticnog Voje,nekih..cini mi se..2-3.000 din.,ne secam se.
Mislim..koliko god da su original farovi i branik (u konkretnom slucaju) kvalitetniji,sto je cinjenica..ipak su polovni i stari 20 god,a ovi "Tajvanci" su malo losiji,mislim na finalnu obradu (a verovatno i materijal) ali su novi! :)
Nisam video stetu,ali sve sto mozes sam...uradi sam :) mislim na farove i branik,to mozes opusteno sam da zamenis,a limariju neka ti sredi majstor..naravno. :)
Ili..onako iskusno...poneses branik i farove,kad ti bude peglao limariju...i dok on radi svoj posao,ti menjas ovo..i ako nesto zaskripi..iscimas ga..kao.."e..jel mozes samo sekund nesto da pogledas?" i te 4e..

:)))
[Ovu poruku je menjao masterbre dana 27.12.2010. u 09:54 GMT+1]