Ma slazem se sve, nego samo kazem sta bi bilo bolje, to jest, kako bi bilo bolje da nikad cigare nisu ni bile tako popularne. A i nemaju svi tu srecu da imaju brizne, ili je bolje reci, svesne roditelje koji znaju sta i kako da urade da se mladunac u odredjenim godinama ne bi inatio i da ne bi zastranio u nekim stvarima, he he.
Citat:
zlopaki: Nije mi jasno o kakvoj zaostavstini za decu pricaju pojedini ljudi na ovom forumu kada cd ili dvd nece biti upotrebljiv u roku od 10 do 20 godina dali zbog nedostatka citaca ili ostecenosti medijuma nije bitno zapravo vrhovna istina je JEDINO ONO CEGA BUDE BILO NA NETU CE ZAPRAVO POSTOJATI I BITI DOSTUPNO SVIMA PA I MENI I TEBI KAO POJEDINCU. Eto.
Ima jedan sto ga nije sramota da prica kako je pre dvadesetak godina mislio da do sad ni knjige nece postojati. Pa eto, knjige postoje vec hiljadama godina. Imaju ljudi cak i one gramofone sa trubom, pa sta onda. Evo, i ja cu da zahebem sistem, pa cu deci da ostavim i starinski kompjuter na kome ce moci da gledaju te filmove i da slusaju muziku. Mada je bolje ovo sto kaze Djole, kako napreduje tehnologija, ti tako kolekciju premestas na novi medijum, ali moze i ovako.
[Ovu poruku je menjao Gojko Vujovic dana 05.01.2009. u 16:51 GMT+1]