Citat:
zica49:
Jucer tacno dvije godine kao nepusac!
Kod mene sada preko leta je sesta godina kako sam je ostavio!

- Kako sam uspeo ni sam ne znam!
- Pusio sam skoro svaki dan po 3 kutije. Znaci ja non stop sam bio sa cigarom i tako 18 godina. Preko leta pre eto 6 godina spremali smo se da krenemo na more. Ja pravio rostilj pozvao drugare uvece pre odlaska i iz zajebancije rekao sam da jos veceras pusim a od sutra necu vise, mada sam vec kupio nekoliko BOXeva cigara da imam za more. Ujutru smo krenuli na more, stigli tamo, zezanja tamo sve OK ali ja bez ijednog dima i eto ni dan danas.

- Moje misljenje je da je na mene uticalo put do mora pa ta morska klima, jutarni jod, plivanje pa sve to i brze ciscenje pluca ... to za mene jako mnogo znacilo izgleda. Pre toga sam probao vise puta ali sama pomisao da hocu da ostavim cigaru> odmah sam jos vise krenuo da vucem dim i jos vise da pusim tako da nisam imao sanse da ostavim.
~ Mozda jos nekome pomogne ovo moje resenje! Eto sezona letovanja ostavite bre te cigare i nemojte izgoreti novac uzalud. Bolje kupiti neku elektroniku, nesto deci ma bilo sta nego...
Ja koliko para sam dao za cigare za 18 godina, mogao sam jedan traktor kupiti hehe

.