Zavrsio sinoc Sniper Elite V2, Odlicna igra po svim pitanjima (ko voli te i takve igre). U pocetku je malo bilo problematicno sa grafikom dok nisam ukapirao moju glupost jer sam zaboravio da proverim da li je prihvatio sve na haj! :) Inace, protivnici nisu naivni, dosta dugo se igra, nema klasicnog sejva pa ako te roknu pri kraju cekpointa ides 'Jovo nanovo' ali to nije nista neuobicajeno. Fantasticno uradjen "rentgenski snimak" pogotka nikako da dosadi, do kraja! Cak i kad se protivnik "losije" pogodi, slabije rangiran deo tela!, pa nema "rentgenskog snimka" - stvarno nedostaje! :) Opet velika preporuka za sve koji vole tu vrstu igara!!!
Ali, bre, igra li neko nesto, ima li ista da valja?! Komentarisite ili bas niko nista ne igra?!
Instalirao sam "Saints Row - The Third" i opet samo poceo, malocas. Samo dve "misije". Malo mi deluje neozbiljno, municije ima beskonacno, kao da je implementirano neko varanje, tako da malo nema smisla. Protivnika miliJon, poubijas ih relativno lao, iskocis iz aviona pa rokas sve oko sebe, ljude, sanduke robe, automobile... (sve to pada sporije od tebe) i gomila protivnika, a sve to traje kao da se pada sa Meseca...! :) Za sada NIJE PREPORUKA ali mozda ce biti bolje a i mozda se nekome svidi pomalo decija varijanta neobaveznog "pucaj makar i nemalo smisla"! :)
Pozdrav!
EDIT
Posle 48 sati ne moze da se uradi "Brza izmena" pa moram da pisem novi "Odgovor na temu". Cisto da se zna zasto ima toliko mojih postova za redom. A i niko drugi nista ne pise - sto je steta!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”