Citat:
fizikohemicar
Na forum sam stigao kada je imao oko 50 strana...
Sada ima 200 i najveci je problem sto niko od novih clanova ne zeli da se potrudi da procita prethodne strane da bi nasli odgovor medju njima....... i nemaju snage da se bakcu sa zaludnim ljudima koji su samo zapeli da im neko resi problem sad i odmah,bez ikakve potrebe da se samo potrude i da prvo PROCITAJU SVE SA OVOG FORUMA PRE NEGO STO POSTAVE PITANJE,jer je sve milion puta objasnjeno......... gube snagu da se ponavljaju vise...
Nemas pojma kolko si ga
ubo
Ali avaj ..... idemo dalje.Znam da nije cool od mene da ovo prokomentarisem, ali sto rece tomy- nekad ni ja ne mogu da se suzdrzim kada se pojavi neko nadasve naporan i "gluv" pri usiju .
Citat:
fizikohemicar:
@tommy:
Verovatno je covek mislio da pumpa moze da radi non stop,da nije napravljena da radi samo par sati dnevno i to sa pauzama...
Ko ima 4K mesni ima jos jednu pumpu za radijatorski krug i kod mene ta pumpa radi od pocetka do kraja sezone,bez prestanaka...
Ti imas 4K mesni,pa pretpostavljam da je kod tebe isto...
Ako dozvoljavate momci , jedan savet za
vas : grundfos alfa 2 , ili wilo yonos pico (ili stratos) ! Zakon !
Ponarocito za tebe
fizikohemicar , ako ti stara pumpa radi i na snazi 1 sto je (zavisno od marke) negde oko 40 do 50 Wata ; -sa ovim 'smart' pumpama bi ustedeo na struji
iha-ha . Jeste i da im je cena dosta poveca , ali u globalu se gleda na duge staze tj godine !
Npr
AKO stara pumpa radi samo 1 sat na snazi 1 (minimum), i potrosi cca 50W /// bilo koja od ovih smart ce da potrosi tu struju TEK za 10 sata , jer joj je potrosnja po satu (opet zavisno od marke) 3 do 6 Wata . Pa ko voli ...
Pozz