Obuzdao definitivno ali... ALI! Sada kada zalepi na 500w onda ne silazi, zadato 22° i postigla je 22 kako kaže daljinski ali ne prestaje sa grejanjem, ne usporava, ne zaustavlja samo piči koliko je u startu odredila.
Luftirali smo i nije radila par sati pa je temp pala na 20° kada sam je upalio zadao sam joj 22. Krenula je da radi sa 500w i nije stala niri smanjila. Jednostavno samo piči. Mislio sam da i feel funkcioniše tako što povremeno kada zadam neku komandu daljinski pošalje info za i feel pa se prilagodi temp - nije.
Smanjio sam ručno na 20 i odmah se ugasila. Ova klima je definitivno off on klima sa opcijom imitacije inverter tehnologije. Funkcioniše kao raštimovan klavir. Baš bih voleo da je otvorim i vidim dal ima ikakvu elektroniku u spoljašnjoj jedinici mada sumnjam.
Definitivno loša odluka.
Evo trenutno se nešto dešava. Zaleće i spušta ali ne mnogo vrti gore dole.
Zanimljivo je i da na i feel kada bi klima trebala da dobije neku realnu informaciju o temp- na aplikaciji i dalje ispisuje budalaštine o unutrašnje temp 28°
I još je zanimljivo da i spoljašnju temperaturu pogrešno očitava - trenutno je 11 stepeni a klima očitava 16° spoljnu.
Sad trenutno radi na 260w pa ću malo da je pratim dok ne odem na spavanje.
Jedino pozitivno što sam primetio je da nema ludovanja da ide do daske pa da se ugasi i tako u krug. Sa i feel funkcijom kako se zakvači tako vrti satima dok joj ne spustiš temp ili pojačaš.
Javim u narednih par dana kako "ide"
Glup narod bira glupu vlast!