Prvo da razjasnim neke stvari posto vidim da niko na ovoj temi ne razume o cemu pricam i predpostavlja nesto sto nije tacno, a vezano za moje misljenje i "strategiju" igranja ruleta.
Dakle, ja nikada nisam igrao rulet tako sto bih pokrio 35 brojeva iz vise razloga, a najvise zbog toga sto se na duze staze, sa takvom strategijom gubi! Dakle, sigurno gubi! Ponavljam gubi! Ni u jednom postu nisam tvrdio da BAS ja necu biti taj koji nece dobiti, i da se takvom igrom ne moze izgubiti, vec sam tvrdio i tvrdim da u tom
jednom bacanju igrac ima mnogo vece sanse da dobije nego kazino. Takvu strategiju sam naveo kao primer u kom igrac ima matematicku prednost u odnosu na rulet u tom
jednom bacanju i samo zbog toga.
@ventura
Kada na 35 brojeva ulozis po 100 dinara na svaki, dakle ukupno 3500 dinara, i pogodis, dobijas 100 x 36 odnosno 3600 dinara, a ne x 35 kako ti kazes. Dakle zaradio si 100 dinara.
Ja kapiram da bih izgubio sve i to sam u par postova unazad i rekao, samo sto, ili ne citate pazljivo, ili mozda ja pisem nejasno, ne znam, u svakom slucaju, takvom igrom se sigurno gubi! Ponavljam gubi!
Drugi proracun je takodje pogresan, dakle, ako u 10000 bacanja 270 puta pogodis broj sa 100 dinara uloga, racunica je sledeca ... 270 x 100 x 36 = 972000. Medjutim u 10000 bacanja nece svi brojevi pasti 270 puta, vec ce neki pasti 300, a neki 240 puta itd. Sta to znaci, to znaci da ce neki broj posle 10000 bacanja biti isplativ za igraca. Dakle uzmi situaciju sledecu, igras na jedan broj po 100 dinara i on se u 10000 bacanja pojavi 290, dakle onda je racunica sledeca 290 x 100 x 36 = 1044000, dakle u + si 44000 dinara. Ukoliko se taj broj pojavi 270 puta, kao sto si ti rekao u minusu si 38000, kada se to desi, nastavis da igras isto i narednih 10000 bacanja, pa ce se desiti recimo da se taj broj pojavi 290 i onda ces biti u + 6000, a mozda se o5 pojavi 270 puta ko zna. Poenta je upravo da rulet ne zaradjuje na igracima koji ovako igraju, nego na igracima koji dodju sa 1000000 dinara i sve spucaju u 10 bacanja na 3 ili 4 ili 5 brojeva, tu rulet pravi veliki profit, a kada bi svi igrali na ovaj nacin ( 1000000 din, 100 din ulog na jedan broj) rulet bi bio neisptaltiv jer bi neki dobijali, a neki gubili i onda bi rulet bio ili na nuli ili u malom + ili u malom -, a troskovi odrzavanja, placanja krupijea i ostalo bili preveliki za kazino. Ne bi se kazino zatvorio, vec bi samo rulet bi izbacen iz njega. To pokusavam sve vreme da kazem, medjutim, niko ne slusa.
Za one koji ne znaju!
Cirilica nije zabranjena na es-u, vec zaobidjena!