Pa matematika tu ne igra toliko veliku ulogu. Zasto?
Nije zbog nule, odnosno tih 2,7% jer igrac moze igrati na 35 brojeva ,a u tom slucaju su sanse na strani igraca i to 94,60% (igrac) prema 5,40% (kazino), dakle igrac bi gotovo sigurno bio pobednik kada bi samo jednom tako odigrao. Kockari gube jer su nezasiti, nemaju dobar, a u vecini slucajeva nemaju uopste money managment plan ili ga ne ispostuju do kraja, nemaju strpljenja, nepoznavanje same igre (ne samo ruleta, vec svih drugih) itd ...
U kazinu u kome ja igram rulet, dolazio je jedan lik koji je igrao samo tri broja, 26,29,32, u fulu, ruka 100 eura ...
Dakle, takvom igrom pokriva 15 brojeva, od kojih mu 11 donosi profit, a od tih 11, 8 mu donosi profit oko 50% od uloga,a samo 3 broja su zapravo stvarno dobitna i donose profit malo manje od 6 x ulog. Sansa pri svakom bacanju da ta tri broja "dodju" je 8,1% sto je zaista malo, i samo ludom srecom moze da pogodi jedan od ta tri broja u prvih 5 bacanja, a cak i kada se to desi, on nastavlja dalje, jer hoce da mu rulet "veze" i tako on izgubi 2 000 do 3 000 eura u 90% slucajeva.
Eto, na takvim ljudima kazina i rulet zaradjuju, nije to zbog nule, nego eto, neznanje + pohlepa.
Ovo je samo ukratko, ali kapiram da shvatate poentu.
Sto se tice onog sajta, iako je dizajn los i to, imaju veoma dobra kredibilitet u tim "krugovima" i uglavnom im ljudi veruju,a sto se tice tih kompijutera i ostalih spravica, ja nisam neki fan, medjutim imaju veliki procenat uspesnosti, ali nazalost nisu dozvoljeni u kazinima, a i neprakticni su za koriscenje + moras biti extremno brz i uvezban da bi mogao staviti bet na vreme i na pravo mesto.
No, da ne duzim ja dalje, verujem da ventura zna dosta od trikovima kojima se kazina sluze kako bi povecali profit, jer koliko sam ja pohvatao citajuci ovaj forum, radio nesto sa nekima iz "gaming" industrije tako da nam moze i on reci par stvari na ovu temu. :))
[Ovu poruku je menjao car10 dana 16.02.2007. u 12:23 GMT+1]
Za one koji ne znaju!
Cirilica nije zabranjena na es-u, vec zaobidjena!