Citat:
AGGIO: moj saradnik će biti na tom predavanju, kao što je bio i na ostalim njihovim predavanjima.
povodom interesantne teme to jeste ali interesantni i "stručni" predavači to nisu.
uglavnom su glavni ljudi tu bez imalo iskustva i pravih opipljivih referenci.
unapred mogu da kažem da mi sa ovog sajta znamo više negoli ti "stručnjaci"
toliko od mene
Ne razumem, zašto diskvalifikacije bilo koga. Pogotovo onih što nisu na forumu. Znači li to "na ovom forumu sam ja najpametniji?". To nema smisla. Ko može da proceni tuđe znanje?
Stari Brkic i Janjic su profesori NS Univerziteta, doktori nauka i taj skup je mesto gde će se saopštiti rezultati trogodišnjeg istraživanja. Šta se istraživalo tj koji segment, je zavisilo od naručioca, ali se uvek pokušava da se pokrije što veća oblast. Sve u cilju propagiranja, promocije, ukazivanja na prednosti, nove ideje...
Korištena oprema za merenje rezultata je višemilionske vrednosti u evrima i teško da je ima iko van Univerziteta. To je jedini način da se IZMERI objektivno.
Obojica se bave ovom temom ceo život, a Brkić je pred penzijom. Vrlo su, dakle, neiskusni.
Ali oni nisu trgovci (za razliku) i ne nude svoju robu na prodaju iako imaju napravljenu seriju peći za bale slame koja ima SERIFIKOVANI koeficient iskoristivosti i još što-šta.
Skup je javan, svako može doći pa osporiti ako nešto od rečenog nije tačno. To je i smisao skupa: razmenuti mišljenja, ideje, čuti šta ko radi i uspostaviti kontakte.
Zašto poslati saradnika, a ne otići lično? Ako se za ceo dan dobije samo jedna nova ideja ili način razmišljanja - eto koristi. Teme su date pa kome je interesantno neka dođe.
Koliko se čovek nasluša gluposti za jednu dobru ideju?
Treba uvažavati svako mišljenje, a prihvatiti ga ili ne je lična stvar i rezultat sopstvene procene.
Toplotna pumpa vazduh/voda Meeting MD50, 18KW, bafer 1000 l, panelni radijatori
270m2, zid 25+5+15, 15cm mineralne vune na tavanu, prozori 2/3PVC, 1/3drvo