Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Rusija - raspada li se ili ne?

elitemadzone.org :: MadZone :: Rusija - raspada li se ili ne?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8

[ Pregleda: 11590 | Odgovora: 149 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539

+764 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?16.12.2024. u 11:46 - pre 2 meseca
China’s Xi warns Putin not to use nuclear arms in Ukraine

Eto, Si kritikuje Putan po pitanju rata u Ukrajini, a sa druge strane sam sprema nešto oko Tajvana :)))
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

miki069

Član broj: 161528
*.mbb.yettel.rs.

+385 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?16.12.2024. u 16:18 - pre 2 meseca
Da Rusija nije prodala Aljasku za šaku pirinča, imala bi strategijsku prednost u raketiranju protiv USA.
Ovako je siguran remi u eventualnom raketiranju.
Treba prebaciti i Aljasku i Kanadu. Mnogo je to kilometara.

Ako se 1962.godine nisu raketirali, neće ni danas.

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1825 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?16.12.2024. u 18:10 - pre 2 meseca
Tako mali Perica zamislja svet ! Guta USA propagandu bez razmisljanja !

Ali verovatno mali Perica misli da je Ruski car Aleksandar II bio Pijani glupi Rus kao i svi sto su ? Samo sto on nije bio Rus vec Nemac kao i njegovi preci na tronu i naslednici !

Tako da ta Bajka o Glupom Rusu ne "pije vodu " !

Inace pre ove "prodaje " Najveci Vojskovodja u modernoj istoriji koji je mogao da okupi ogromnu armiju "prodao " je 10 puta bolju teritoriju za Pola sake pirinca ?

Kako i zasto , jel moze to Mali Perica da izmozga ?

Napoleon nije bio Glupi Pijani Rus , a ipak je prodao u danasnjoj vrednosti dobio je 371 Milion US $ za 1/3 danasnje USA ??

Posle toga su Amerikanci pitali Meksiko da im proda teritoriju od Teksasa do Kalifornije , danasnjih 7 saveznih drzava oko 1/4 danasnje USa . Meksiko je odbio a oni su napali i Osvojili tu teritoriju ! "Kupili je za dz. " !

Tako da je tadasnja Rusija mogla da bira da li da proda za saku pirinca ili za dz. !

Napoleon je izabrao pola sake Pirinca, Meksikanci su izabrali nista , videli smo za sta se odlucio Svaba na tronu Rusije !

Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
Član broj: 16
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?17.12.2024. u 21:16 - pre 2 meseca
@droid, znao sam od početka da si samo običan trol koji se samo hrani poganom propagandom i pri tom blage veze nema ni o čemu 🤯🤯

Jer, niko drugi ne može da izjavi ovo: 😂😂🤯

Citat:
dr0id: Nisam znao da postoje brze i sporije balisticke rakete i zaustavljive i nezaustavljive pa ako ti nije tesko navedi par primera.

Raspitaj se malo o ruskim supersoničnim raketama, bukvalno ceo iole svestan svet je preplavljen informacijama o njima, suvišno bi bilo da i ovde to stavljam.

Prema tome, Nato nema nikakve šanse u raketnom obračunu sa Rusijom, i do njega neće doće ZATO ŠTO NATO TO NE SME!

Do toga neće doći jer NATO oficiri koju su trezveni ljudi znaju šta imaju protiv sebe, ALI ĆE POLITIČARI upregnuti ceo tzv. "Zapad" da ratuje protiv Rusije do poslednjeg, bilo Ukrajinca, bilo Evropljanina.

A kada se iscrpi topovsko meso i kada izgini SVI koji su se usudili da ratuju protov Rusije, tek tada će rat prestati, a to neće biti skoro.

A što se tiče uzroka rata i vašeg bizarnog baljzganja "da je Rusija agresor", SVI VI NATO TROLOVI POSLUŠAJTE DOOOBRO šta kaže ugledni američki naučnik:

GLEDAJTE OVDE KOJI JE uzrok rata i KO i ZAŠTO prouzrokuje rat:

https://www.youtube.com/watch?v=NP6z8zRxPYM

Ovaj klip ću vam stavljati pod nos sve dok makar to ne naučite.

Odgovor na temu

dejanet
Beograd

Član broj: 19240

+854 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?17.12.2024. u 21:47 - pre 2 meseca
Mislim da nece biti naglih poteza Rusije dok ne vide sta na umu ima Tramp(ono give peace a chance). U tom cekanju prolazi ovo sve sto prolazi.

Ako i docekamo Trampa zivi, to opet ne znaci nikakavo carobno resenje, samo je pitanje da li ce gruvati po Ukrajini ili i sire.

Nesto mi pada na pamet, da Rusi osim ovog cekanja Trampa imaju i okove od strane Kine, Indije i arapskih zemalja. Ono "gasenje svetla" u Ukr, likvidacija politckog vrha, bombardovanje sire po izboru je veliko "no-no" od strane "Saveznika".

Upravo smo videli kako je imati takvog sveznika, kao sto je Erdogan i Turska. Moj osecaj je da su ovi drugi jos gori.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?17.12.2024. u 22:13 - pre 2 meseca
O Erdoganu mislim sve najgore još od onog u krvi gušenja pobune i neshvatljivo je da iko u njemu vidi bilo kakvog saveznika bilo za šta.

Odgovor na temu

dejanet
Beograd

Član broj: 19240

+854 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?17.12.2024. u 22:21 - pre 2 meseca
Pazi, povrh svega Putko mu je spasio zivot prilikom tog puca u Turskoj (1/1), ono zvrcnuo ga je par minuta pre nego sto mu je vila na moru bombardovana od strane pucista.
OPet razumem da u politici nema morala i slicno, ali taj licni momenat se puno ceni u tim zemljama i narodima.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?17.12.2024. u 22:33 - pre 2 meseca
Čuo sam i za to, evo @droid je dočekao da Nato-Ukri krenu sa direktnim terorističkim akcijama kako je i predlagao, tako da se Rusiji veoma sužava manevarski prostor.

Što još treba da im se desi da bi rekli DOSTA?

Odgovor na temu

dr0id

Član broj: 326795

+144 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?17.12.2024. u 23:23 - pre 2 meseca
Nisu oni sad krenuli nego je to jako retka pojava umesto svakodnevne, valjda vise vole da se valjaju u blatu i masovno ginu, jbm li ga.
Citat:
Nebojsa Milanovic:Raspitaj se malo o ruskim supersoničnim raketama, bukvalno ceo iole svestan svet je preplavljen informacijama o njima, suvišno bi bilo da i ovde to stavljam.

Jao brate, ICBM-ovi su hipersonicni, supersonicno je limunada, jos su V-2 bile supersonicne...znaci npr. ovo https://en.wikipedia.org/wiki/RT-2PM2_Topol-M i ovo https://en.wikipedia.org/wiki/...nuteman#Minuteman-III_(LGM-30G) su bar duplo brzi od tih Oresnika/Kinzala/Cirkona i sl. gluposti

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?18.12.2024. u 01:46 - pre 2 meseca
Te "gluposti" su streptomicin za naciste, ali Rusija nema printer kao USA i EU da ga uključi u šestu brzinu i te "gluposti" naštancuje, čime bi završila rat brzo.

Sve se svodi oko printera, rekoh odavno da protiv USA i EU štamparije i posledične pljačke celog sveta Rusija nema previše šansi.

edit: vrlo važna stvar je i što Rusija NE ŽELI preterano da razbije Ukrajinu, jer previše tu ima čistih rusa, a i ukrajinaca nasilno prekrštenih u ruse i zato su oprezni.

[Ovu poruku je menjao Nebojsa Milanovic dana 18.12.2024. u 14:06 GMT+1]

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?29.12.2024. u 13:32 - pre 2 meseca

NATO ne prestaje sa opkoljavanjem i ciljanjem Rusije koja će biti prinuđena da odgovori, za sada je nejasno kako.

Pitam se da li makar 1% zapadnog stanovništva zna šta njihovi političari rade?

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

+764 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?30.12.2024. u 16:53 - pre 2 meseca
Ko o čemu, Medvedev o vanzemaljcima :)))
Navodno, ko zna, možda su ovi sa B92 izmislili ili im je preveo ChatGPT, u zadnje vreme samo prenose "informacije" od Alo i Informera, kako su krenuli, postaju uskoro gori od njih.

Jezive pretnje: Vanzemaljci, gmizavci, Godzila, jednoj zemlji se približava smrt...: https://www.b92.net/info/svet/...i-se-priblizava-smrt-foto/vest
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?31.12.2024. u 00:26 - pre 2 meseca
Ne znam gde si ti video vanzemaljce 😂🤯🤯 ali ako neki plaćeni medij nešto bulazni, to ni najmanje ne znači da to treba slušati.

U slučaju Medvedeva to važi pogotovo, jer sve što kaže lagano možeš videti na njegovom Telegram kanalu, gde apsolutno sve objavi.

Dakle sve možeš videti i sam, ne trebaju ti nikakvi "mediji" da ti to "tumače" i slično.

Medvedev je značajan po tome što on u određenoj meri govori ono što Putin misli a ne kaže, pa ko želi da vidi kuda ide ruska politika veoma lako to od njega može saznati.

Ja ga ne pratim jer mi je ruska politika dosadna i očigledna, naprosto kažu da neće dozvoliti da ih nacisti i/ili preobučeni u naciste i ovaj put preveslaju, kao posle IIWW, 80-90tih u vreme naivnih Gorbačova i Jeljcina, ili u novije vreme preko Minskih i drugih sporazuma koje su nacisti uvek i isključivo koristili za dobijanje vremena u svrhu dodatnog naoružavanja protiv Rusije.

Nema potrebe pratiti ruske političare jer njihova politika je krajnje jasna, govore da ovaj put neće dozvoliti da ih nacisti ponovo prevare/nasamare i to je to.

Da li će to ispuniti - ili će im zapad ponovo postaviti neko kukavičje jaje, ostaje da vidimo.

Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649

+4812 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?31.12.2024. u 00:44 - pre 2 meseca
Citat:
mjanjic:
Ko o čemu, Medvedev o vanzemaljcima :)))
Navodno, ko zna, možda su ovi sa B92 izmislili ili im je preveo ChatGPT, u zadnje vreme samo prenose "informacije" od Alo i Informera, kako su krenuli, postaju uskoro gori od njih.

Jezive pretnje: Vanzemaljci, gmizavci, Godzila, jednoj zemlji se približava smrt...: https://www.b92.net/info/svet/...i-se-priblizava-smrt-foto/vest

Preneli su sa nekog grckog portala koji su opet... U svakom slucaju, pocetak je ovde: https://t.me/medvedev_telegram/554

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?31.12.2024. u 00:51 - pre 2 meseca
Citat:
Shadowed: Preneli su sa nekog grckog portala koji su opet...

Šta znači to "koji su opet..." 😂🤯🤯

Jel teško da se kaže bizarna plaćena propaganda?

Ne brini ništa, ne boli ako stvari nazoveš pravim imenom.

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

+764 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?31.12.2024. u 13:50 - pre 2 meseca
Zašto propaganda, na Telegram kanalu Medvedeva piše upravo to (mislim na mumije vanzemaljaca), osim ako me Google prevodilac laže :)))
Pominje i da će Panamski kanal i neka ruralna područja Kanade promeniti vlasništvo, ali neće biti kupljena od strane SAD, već od strane Trampa kao biznismena, takođe Japan će nestati do kraja 2025. godine, savetuje da se pogleda film Godzilla :)
Pominje i neku pobunu farmera u Francuskoj, bahanalije na Olimpijskim igrama u Parizu (verovatno misli na onu scenu "Tajne večere" koja u stvari ima veze sa nečim drugim, ali se može shvatiti i kao namerna provokacija Hrišćana, jer mogli su svakako da promovišu nešto pametnije i kulturnije), pominje Banderu, naciste, kako crkva kanonizovana u Kijevu (valjda misli na Ukrajinsku pravoslavnu crkvu) slavi Satanu, pominje i neku krađu zajma Ukrajini od 150 milijardi dolara Ukrajini koju je pokrao kijevski režim uz pomoće Hantera Bajdena.

Mislim, i najveći teoretičari raznoraznih zavera bi Medvedevu pozavideli na ovom što je napisao. Da li je samo hteo da bude sarkastičan aludirajući na razne teorije zavere koje su ponikle na Zapadu ili je stvarno prolupao, ili su mu možda uhakovali nalog...

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
*.dynamic.sbb.rs.

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?31.12.2024. u 14:23 - pre 2 meseca
Samo ti makar krajičkom oka isprati šta priča Medvedev i razumi poentu toga, to ti je mnogo korisnije od sve Blackrock propagande koju gutaš.

Koliko god da ti njegove reči izgledaju kao naučna fantastika, ili još gore, kao "teorije zavere", kada pogledaš unazad i uporediš ono šta je bio najavio i ono šta se desilo - procenat tačnosti mu je veliki.

Odgovor na temu

Whitewater
dummy workshop

Član broj: 339178

+138 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?08.01.2025. u 22:49 - pre 2 meseca
Koliko se meni cini Rusija ne samo da se nece raspasti nego se svakim danom sve vise povecava krckajuci Ukrajinu.

Sad ulazi Trump i hoce da anaektira Kenjadu vrv da bi USA bila veca od Rusije.

Onda ce Rusija anektirati Kazakstan, onda Amerika Grenland onda ce Rusija obnoviti SSSR i onda ce USA anektirati komplet anglosferu AUS NZ UK.

bice tumbanja po svetu...
I saw a USO last night.

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Nebojsa Milanovic
SuperModerator
..202:da00:590a:48f6:b394:a98b

+1417 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?08.01.2025. u 23:06 - pre 2 meseca
Citat:
Whitewater: Koliko se meni cini Rusija ne samo da se nece raspasti nego se svakim danom sve vise povecava krckajuci Ukrajinu.
Kako sad to, otkud to?

Jako se dobro sećamo da smo od tebe slušali sasvim suprotne stvari, na primer:
Citat:
Whitewater
Rusi kazu da ne blefiraju ali za sada mnogo prete a malo osvecuju. Jbg, oni su rekli ko pipne Rusiju nestace otprilike a ovi Ukrajinci ladno napreduju ka Hersonu, Englezi su im pukli Krim itd... Smesni su.

Otkud tako nagla, ničim izazvana promena stava?

Cenim da nešto loše jedeš, moguće vruće bunike sa mokrim krparama, pitam se samo kad?

Onda ili sad?

Odgovor na temu

Whitewater
dummy workshop

Član broj: 339178

+138 Profil

icon Re: Rusija - raspada li se ili ne?09.01.2025. u 07:28 - pre 2 meseca
ja sam rekao "kako mi se cini"

jer takvo je sad stanje na terenu. Ja nemam kristalnu kuglu.
I saw a USO last night.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Rusija - raspada li se ili ne?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8

[ Pregleda: 11590 | Odgovora: 149 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.