Jasno je to sve, napomenuo sam to zbog onih debilnih priča koje su se mogle čuti i ovde na ES-u, u stilu "
pričao sam sa nekim rusima ovde, znaš šta oni kažu o ratu, bla, bla..." 😂😂🤯🤯
@Java
Ne znam koliko si ozbiljan u ovome šta si napisao, više puta sam govorio kako NATO-Ukri skoro svaki dan bombadruju Rusiju dalekometnim dronovima,
evo pre par dana poslednji put
Citat:
Java Beograd: Šta reći nego zaprepastiti se?!? Wow! Nije to Kursk ili Belgorod (koji je maltene pogranični grad), ili Voronjež! To je oko 1.200 km leta preko ruske teritorije!
Dronovi mogi ići i više, jer NATO sateliti praktično do bilo kog dela Rusije mogu odrediti i sračunati rutu na kojoj nema PVO.
Prema tome, toliki domet nije nikakav uspeh NATO-Ukr agresora, nego posledica ISKLJUČIVO ooogromne površine Rusije i nemogućnosti da se cela brani, što je opšte poznato.
Jedina efektivna odbrana Risije je odmazda i to bi se desilo da je bilo ko osim Putina na vlasti Rusiji, ovako na vlasti je čovek koji je maksimalno, čak i previše tolerantan i ne želi da uništi agresora iako bi to mogao lako.
Citat:
Kako je ovo moguće?
Veoma lako, rekoh gore, na tako ogromnoj površiini lako je naći putanju kojom će se dron provući do praktično bilo koje željene tačke, jedino ograničenje je domet drona.
Citat:
Pa oni su preleteli Moskvu, maltene.
Vidi gore, nisu preleteli Moskvu, nego su je ZAOBIŠLI.
Citat:
Moskva je još bliže, i još ju je lakše naciljati i pogoditi.
Jeste bliže, ali Moskva oko sebe ima nekoliko prstena PVO.
Lično mislim da se neki malecki drončić sa velikom dometom može provući i na određene tačke u Moskvi, ali nacistima je efikasnije da gađaju usamljene rafinerije. Tu im je procenat pogodaka 100%, a i šteta s obzirom na minornu vatrenu moć drona može biti srazmerno velika.
Citat:
Gde su priče o S300, S400, S500 i o drugim nepogrešivim raketama koje štite nebo i zemlju?
XX puta sam rekao da Rusija nema nikakve šanse da se odbrani od ovakvih i sličnih terorističkih napada koji si zaštitni znak NATOa, prvenstveno GB i USA.
Citat:
Čemu osvajanje pojasa od oko 300-400 km istočne Ukrajine, "da Nato ne bi mogao da upadne ili gađa Moskvu raketama" :D :D :D Patetično.
Nije patetično, nego je kao što vidiš sa vrlo jasnom svrhom, ali to još nije urađeno i zato se ovakve stvari i dešavaju.
I pogrešan je naziv "osvajanje": Rusi ništa ne osvajajaju niti im treba bilo kakvo osvajanje. Oni samo čiste uporišta nacista da do ovakvih i sličnih napada ne bi moglo da dođe.
Svaki ovakav napad podcrtava i zapečaćuje sudbinu nacista i vodi ka čišćenju velikog dela bivše Ukrajine, puno većeg nešto je to isprva moralo da se učini.