Ko je pitao o Iranu - Na zalost moracu da se postavim malo cudno u ovoj situaciji - Pratim ne samo Iran vec i Kinu i Rusiju intezivno - u smislu skoro svih desavanja kod njih u vojsci i slicno poslednjih godina a veoma intezivno poslednje dve - hajde tako da kazemo - Napisao sam gomilu tekstova o tome, ali bi bilo bespredmetno govoriti o kopiranju tako necega - toliko velikog i obimnog ovde - Prvo tema bi najverovatnije ili bila "ugusena" ili bi joj se promenio smer - ovako ide tamo vamo ali se ipak dosta prica o samim tenkovima.
Materijala o tome gde je sada Iran, kakva mu je industrija, gde mu je vazduhoplovstvo, raketne snage kojim se ponosi a posebno sam zainteresovna za razvoj Iranske PVO - ali to je previse stvari za ovde - Pogledaj potpis - E tu ima mislim desetine ako ne i stotine postova i tema vezano za Iran - nekako si bas ubo moju oblast interesovanja, jer obzirom da osim sto sam u ovom vodama, sve posmatram kroz analizu - odatle gomile informacija, gomile analiza i analizica - a to sve moze da pomogne da neko stekne ili izmeni svoj pogled na citavu situaciju. Ne zaboravi takodje i ovo - tema bi se odmah pretvorila u pricu oko toga ko je bolji i slicno - Na pocetku sam i sam po nesto pisao u tom stilu, ali posle stotina vesti, razmisljanja i slicno, shvatih da to i nije poenta.
Spel
Ps Hoce li neko sa ove teme da se malo angazuje ovde
http://www.elitesecurity.org/t...Hajde-da-RASPRAVLJAMO-OZBILJNO