Izvinjavam se što me dugo nije bilo. Treba da diplomiram uskoro, pa sam se fokusirao u potpunosti na to, te ovo stavljam do tada na pauzu.
Samo ukratko
@jimmmy
Citat:
@angelico2, Uopste mi nije jasno zasto komplikujes pricu pominjanjem i kablovskog operatera??
Pročitaj temu od početka do kraja i biće ti potpuno jasno.
Citat:
Ne, zakonom je pretpostavljeno da svi imaju prijemnik, a onima koji nemaju dokazuju. To tako ide.
To je apsolutno netačno. Znači ne da ja mislim, ili je to moje tumačenje, nego je objektivno netačno, čak i da koristim i nejekstenzivnije tumačenje ili čak i logičku analogiju. To što si ti rekao je i u suprotnosti sa Ustavom i ustavnim načelima.
Citat:
Opet ne, vi iznosite dokaze da nemate prijemnik. Kao sto se pretpostavlja da je svako nevin dok se ne dokaze krivica tako se i u ovom slucaju pretpostavlja da imate prijemnik dok ne dokazete suprotno.
Onaj ko nešto tvrdi, taj i dokazuje osim, u Zakonom predviđenim slučajevima.
Da dopunim Viktorov dijalog, pošto mi je cool :)
Sudija: "Zato niste placali pretplatu?"
ja: "Zato sto nemam prijemnik"?
Sudija: Pa zašto ga onda niste odjavili?
Ja : Kako da odjavim nešto što nemam, zar odjava nečega ne pretpostavlja da nešto prvo imaš?
Sudija: Pa hajte molim vas, svi danas imaju barem radio ili televizor...
Ja: Ja nemam, nisam znao da je obavezno, jel negde piše da moram da ga imam?
Sudija : Ne piše....
Citat:
Po zakonu, svi moraju imati TV prijemnik - i to ispravan. Oni koji budu uhvaceni bez TV prijemnika moraju platiti kaznu za proteklo vreme za koje ga nisu imali, a koja je u visini 110% TV pretplate za taj period. Nakon toga duzni su u roku od 15 dana nabaviti TV prijemnik.
Hahahahaha Vrh!!! Za njuz net
Tout cela ne vaut pas le poison qui découle, De tes yeux, de tes yeux verts, Lacs où mon âme tremble et se voit à l'envers...Mes songes viennent en foule, Pour se désaltérer à ces gouffres amers.